web analytics
Okt
27
Postat söndag den 27/10/2013, 15:51

27okt
Favoritpasset rygg & axlar stod på schemat idag. Tyvärr så sträckte jag nacken när jag gjorde chins på något sätt så resten av passet blev sådär. Menmen så kan det vara ibland. Helt ensam på gymmet var jag också, konstigt att inte folk gillar att träna på söndagar. Det är ju då man har som mest tid och ork ju. Menmen jag klagar inte :D Börjar äntligen synas att jag har ryggmuskler under allt fett också woho! :P Bara fortsätta kötta!

Kommentarer

fight4fit den 28 oktober, 2013, 21:54

Älskar tomma gym :) Det är då man kan go wild! Och härligt med synliga muskler! Sen kan jag tycka att det där med allt fett var en STOR överdrift hörredu!


victoria den 29 oktober, 2013, 20:16

Ja! så skönt :) Haha tack joo det är väl det :P men lite less på att det inte händer något, eller, det gör det ju men det går seeegt :D


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: