web analytics
Nov
01
Postat fredag den 01/11/2013, 18:03

Idag jobbade jag som många andra halvdag, skönt! Slappade i soffan hemma ett tag sen släpade (ja släpade) jag mig ut på en löprunda. Det var länge sen jag sprang nu, sist var lunchlöprundan jag tog för ett par veckor sen och den här veckan har jag haft ett par dagars ofrivillig vila pga sträckningen i nacken. Ca fem kilometer, min vanliga runda, på ca trettio minuter blev det, kanske ännu längre tid. Jag sprang ganska sakta och gick på ett par ställen också. Snacka om att konditionen snabbt blir dålig! Menmen det var skönt med lite icke-prestationskrävande lunkande i höstluften. Välkommen november! Nu är det inte långt kvar till jul. Jul <3 I helgen ska jag och David ha skräckfilms-filmkväll och käka massa onyttigheter och må gott. Det ser jag fram emot!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: