web analytics
Nov
04
Postat måndag den 04/11/2013, 21:57

IMG_06945
Gammal bild men jag ser ju likadan ut :P

Idag har jag en ganska dålig dag rent motivationsmässigt, eller inte bara idag, det har varit så ett tag. Tycker inte att jag märker några resultat längre. Jämför mig med andra, vilket man inte ska göra, och känner mig superkass. Behöver en ny-start på något vis, kanske nya övningar, annan kost eller nåt. Svårt! Har även varit slö på att träna som jag brukar, det har blivit färre pass för att jag inte haft lust eller så har jag varit skada (sträckning i nacken). Hoppas på att komma igång på riktigt igen och få tillbaka glöden.

Kommentarer

Mammi E den 5 november, 2013, 21:20

Det blir så ibland men du kommer igen! Gör och ät det du mår bra utav.


victoria den 11 november, 2013, 22:23

Tack! <3 det ska jag göra


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: