web analytics
Nov
11
Postat måndag den 11/11/2013, 22:20

IMG_2425
Woho utegymmet i stan är äntligen klart! Eller nästan klart, tror det kanske blir något mer där på den där plattan, annars vet jag inte vad den är till för. Det ligger helt perfekt till på den där lilla ön som jag brukar springa runt sommartid. Lite trist att de blev färdiga med det såhär sent på året men hinner kanske använda det ett par gånger innan snön kommer iallafall :) Ska bli kul att testa det med alla roliga grejer så som armgång m.m. Idag tänkte jag köra spinning men orkade inte så avbokade det och körde rygg och axlar på gymmet istället. Skulle dock behöva röra på mig mer efter den här roliga helgen som inneburit massa mumsande på mat och godis hehe! Menmen det hinns med det också så småningom.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: