web analytics
Nov
15
Postat fredag den 15/11/2013, 21:26

fredag15v

Kom iväg rätt sent till gymmet, receptionen var stängd men man kommer in ändå med kortet, dock måste man förnya det varje år hos vaktmästaren i huset (gymmet ligger i ett företagshus) vilket jag anade att det snart var dags för men inte kommit mig för. Såklart så var i dagarna för nu kom jag inte in! Stor suck på att ha bytt om, cyklat dit, laddat för gym och inte ens komma in. Såklart var det ingen annan där som kunde släppa in mig heller så det var bara att cykla hem igen. Bah. Eftersom jag hade bytt om och var laddad för träning så körde jag ett litet kort gympass hemma istället, det gick ju det med. Nu blir det väl inget gym i helgen heller tänker jag… för receptionen stänger redan kl 12.30 på helgen och så tidigt orkar jag aldrig gå dit. Får bli löpning istället kanske…
Mina hantlar köpte jag på Rusta och de är helt okej tycker jag. Skulle vilja köpa ett till paket för att få fler 1kgs plattor bara.

Kommentarer

fight4fit den 18 november, 2013, 20:56

Ibland får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Och det gjorde du ju verkligen :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: