web analytics
Nov
19
Postat tisdag den 19/11/2013, 22:24

Nej jag har inte mycket att skriva..jobbar, tränar och sover på repeat. Körde benpass idag woho, det gick rätt bra. Min nya favoritövning för ben är utfallsgång med hantlar, tar bra tycker jag. Dock blir man lite störd ibland på folk. Ville köra knäböj men stången/ställningen som är bäst för det (litet gym, finns bara ett) var upptaget av en man som körde bänkpress som inte använde den utan stod och pratade med sin kompis bredvid det istället. Det gick ett par minuter så gick jag dit och frågade om jag kunde ta den men då fick jag till svar att han fortfarande använde den. Jaha men använd den då?! Så tänkte jag att jag tar det sen istället och gjorde andra övningar. Men sen 45 minuter senare så var han fortfarande inte klar?! Fyrtiofem minuter bänkpress?! Han tog ju i och för sig 15 minuter pratpaus mellan seten men vafan. Så respektlöst!! Speciellt när jag efterfrågat den också så kunde han väl fasen skyndat sig och pratat efter passet. Så det blev ingen knäböj med stång idag för mig. Folk…

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: