web analytics
Dec
15
Postat söndag den 15/12/2013, 17:54

IMG_9119

Jag sprang idag. 6 km blev det. Såklart gick det saktare än vanligt för att jag inte sprungit på så himla himla länge men det gör inget, sånt tar man igen. Början på vintern är en sån här lurig period där det inte är tillräckligt med snö ute för Icebugs men för halt för vanliga skor, men nu gick det bra med vanliga skor för det var plusgrader och isfritt för det mesta. Hade alldelles för varma kläder på mig också, fick ta av mig jackan och knyta den runt magen för att det skulle gå. Hur som helst så var det skönt att komma ut. Undra om det blir någon löpning för mig i jul som förra året.. då sprang jag nästan varje dag, julafton inkluderat, i snömodden med Icebugsen.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: