web analytics
Dec
16
Postat måndag den 16/12/2013, 23:25

Uj, satt och kollade på före och efter bilder på datorn idag. Jag som inte tycker att det händer nånting, det har hänt en hel del. Tror inte jag vågar lägga ut dem här dock, det känns för pinsamt även fast jag inte ser ut sådär längre. Får se om jag vågar längre fram… Hur som helst, det är jättebra att ta bilder på sig själv (helst i samma kläder, ångrar att jag inte gjorde det), riktigt kul att se! För man blir helt blind i huvudet. Även när jag var tjock så var jag blind, tyckte inte alls att jag var tjock som jag faktiskt var ett tag där.

Ben och bröstpass körde jag på gymmet idag. Gick bra! Ökar på båda så det är kul. Börjar få någon typ av teknik i knäböj woho. Hoppas jag inte tappar det under jul.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: