web analytics
Dec
12
Postat lördag den 12/12/2009, 15:39

Vaknade vid 13 tiden nånting i dag (sjusovare javisst) och hörde hur nånting lät nånstans hos grannarna under, typ som en brandvarnare eller så. Så kollar vi ut genom fönstret i köket och javisst, det brinner. I vårt hus. Under oss. Massa brandbilar och poliser och ambulans och hela baletten. Dessutom står massa grannar därnere. Jag som har fobi och är sjukt rädd för eld och brand får panik och kan knappt klä på mig ^^

Vågade ju inte gå ut heller för det ska man väl inte göra om det brinner? Eller hur var det nu igen? Uscha. Tillslut vågar vi gå ner och då var det tydligen inte så farligt utan det hade ”bara” brunnit/varit rökutveckling i köket hos grannen 2 våningar under oss. Den gubben har lyckats tända eld på sin lägenhet 4-5 gånger de senaste 1-2 åren också tydligen. Känns ju jättebra! INTE.

Så på Måndag ska vi grannar försöka få honom vräkt. Hoppas vi lyckas för det är ju som en granne sa: Det är inte frågan om OM det kommer hända igen utan NÄR.

Kommentarer

Mamma den 12 december, 2009, 22:17

Vilket uppvaknande! skönt att det slutade bra, iallafall den här gången…hoppas han inte tänder ljus till jul..


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: