web analytics
Dec
31
Postat tisdag den 31/12/2013, 13:00

frtr303

Året började väldigt bra. Tränade mycket, sprang mycket och det gick bra. Sen till hösten så dalade det rejält, kom in i en svacka och blev sjuk flera gånger som gjorde att det inte blev någon träning. Dock! höll de pass som blev av hög kvalitet. Hann med fyra stycken löparlopp: Vårruset, Stadsloppet i Karlstad, Midnattsloppet i Stockholm och Tjurruset i Karlstad. På Vårruset slog jag rekord på 5km med tiden 22 minuter och 30 sekunder. Hell yeah! :D Var helt död när jag kom i mål.

Var ju tyvärr förkyld flera gånger under året som sagt så var sjuk dagarna innan Stadsloppet och Midnattsloppet skulle jag nog egentligen inte ha sprungit pga ont i halsen men sprang ändå :S Ingen rekordtid där men ack så kul lopp ändå :) Jag har under året gått ner ca 10 kg i vikt, helt sjukt och roligt. Syns jättemycket om man kollar på före och efterbilder (som jag inte vågar lägga ut här). Bra år helt klart :) Nu hoppas jag på att komma igång ordentligt efter julhelgerna igen och göra 2014 lika awesome.

Total träningstid: 199 timmar och 48 min
Antal kilometer löpning: 555,36 km
Antal dagar med träning: 227 dagar
Antal träningspass: 259 pass

2013tr2

2013t

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: