web analytics
Jan
20
Postat måndag den 20/01/2014, 21:24

Tog med mig David på 50 minuter spinning idag så han fick testa. Döjobbigt som vanligt var det! tyckte både han och jag. Han gillade det iallafall så vi lär gå fler gånger. Synd att det bara finns ett bra pass och ett kort pass i veckan som vi kan gå på bara, fattar inte att de lägger så många pass dagtid, jobbar inte folk eller? Premiär-inomhuspass för nya pulsklockan också, funkade bra. Använder den mest för att ha koll på pulsen så har ingen cykelpod, blev lite skumt den här gången att den räknade ut någon slags knasig distans för att jag glömde stänga av GPSen. Gillar iallafall den ännu mer nu än vad jag redan gjorde. Gillar Movescout också, fräscht.
Såhär ser det ut:

mvscout
Klickar man på en aktivitet så ser man mer detaljerad info som pulszoner, karta, kalorier, varvtider och massa mer.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: