web analytics
Jan
24
Postat fredag den 24/01/2014, 23:04

megym

blwhite
Black ‘n white style.

Gud så skönt med fredag! Det har varit en jobbig vecka. Vilodag igår så idag kunde man ju inte slappa. David och jag tog oss iväg på lite kvällsgym, nästan folktomt så det var nice. Älskar att träna på fredagar för det alltid är så lite folk och gött sätt att inleda helgen på. Jag körde ett ben och bröstpass och David lite allt möjligt. Jag är pinsamt svag i bröstövningarna men det går iallafall framåt. Skönt att ha David som kan passa i bänkpressen nu också så att jag inte tappar stången på mig själv :P
Knäböj, benpress, utfallsteg med hantlar, flyes, bänkpress, vadpress och några bulgariska utfall blev det, hoppas jag kan gå ordentligt i morrn hehe.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: