web analytics
Feb
09
Postat söndag den 09/02/2014, 18:18

bord
Vi flyttar ju snart så jag har börjat planera lite för vad vi behöver köpa, så som ett nytt köksbord. Idag har vi ju inget, vi äter alltid vid tvn. Lär vi ju fortsätta göra sen med men då har vi ju iallafall möjligheten att äta vid ett propert bord. Kan inte bestämma mig för vilket dock! Har fastnat vid ett vitt bord med bordskiva i massivt ek från EM… det vore fint med endera helvita stolar till eller vita stolar med eksits som på bilden. Det är dock rätt så dyrt… Eller ska vi nöja oss med ett billigt vitt bord från IKEA med ett par vita stolar till? Eller ska man ha klädda stolar? Det är ju fint, men väldigt opraktiskt. Åh vad svårt! Kommer ju inte ihåg hur det ser ut i det nya köket heller så bestämmer nog inte förrän man kan gå in och kolla och klura på plats, men det är ju kul att spana :)

Kommentarer

Cissi den 15 februari, 2014, 22:56

EM möbler har skitsnygga bord & stolar ^^ Våra är ju därifrån oxå :) Själv gillar jag den mer lantliga stilen på bord och stolar som är väldigt populär nu, men om jag får ge ett råd så satsa på ett bord med ekskiva! Det är svårt att hålla en vit bordsskiva snygg, något jag fått erfara ;P Allting syns på en vit bordsskiva.. Sedan är det snyggt när det inte bara är vitt oxå :)

Ikea är så tråkigt – det har ju alla :P Plus att Em har bättre kvalitet ^^


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: