web analytics
Feb
11
Postat tisdag den 11/02/2014, 22:10

Innan jul vann jag ett par PT-timmar på en tävling på gymmet men sen har jag glömt/inte haft tid att boka in det så det blev inte förrän idag. Så idag träffade jag tränarn och gick igenom vad vi ska göra av de här timmarna. Gav henne rätt så fria händer men vi kom överrens om att dela upp det i halvtimmar och så vill jag ha genomgång/coachning i knäböj och marklyft för det är jag så kass på. Sen får vi se vad hon hittar på åt mig. Nästa tisdag är första träffen. Ska bli spännande och se vad det kommer ge :-)
Min dröm PT hade helt klart varit Jillian Michaels eller Bob Harper från Biggest Loser… tänk vilken träning man hade fått.

jillian

Kommentarer

fight4fit den 12 februari, 2014, 16:20

Vad roligt! Hoppas du får dig en hel hög av genomkörare nu :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: