web analytics
Feb
16
Postat söndag den 16/02/2014, 21:48

1602

Phuh! Länge sen jag sprang nu så kände att det var dags. Idag har vi bland annat slängt massa skräp och scoutat diskmaskin så vi kom iväg till gymmet rätt sent. Jag hade bestämt mig för att inte styrketräna idag utan bara springa och bränna lite fett ;) Känner mig pluffsig pågrund av mycket godsaker och lite cardio så ska försöka slänga in fler sånna här pass framöver. Gick bra, var rätt skönt, iallafall när jag var klar ;) Körde intervaller. Det blir så himla trist annars :P Man måste lixom foka på kilometrar eller halvkilometrar och leka med farten för att ta sig igenom det. En sak jag tycker är läskigt med löpband är att jag är rädd att jag ska kliva snett eller utanför bandet och ramla när det går fort, blir lixom vingligt om ni förstår vad jag menar så brukar få hålla igen farten pågrund av det.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: