web analytics
Feb
19
Postat onsdag den 19/02/2014, 23:07

Inga pics tyvärr, gymmet är heeeeeeeeeeeelt överbefolkat (jättetråkigt) nuförtiden :S så vågar inte dra några selfies då ;P

Jo, hur gick de då? Hade första PT-passet igår som sagt, sen ska vi träffas varje tisdag i tre veckor till. Jättetrevlig och rar tjej så det var toppen. Hon hade gjort ett program åt mig som jag ska följa och nu första halvtimmespasset så gick vi igenom tekniken på ett par övningar som jag känner att jag behöver stöttning i. Bland annat knäböj och marklyft och ett par nya övningar som jag aldrig gjort förut. Jättebra att få tips och ha någon som kan och kan rätta en när man gör fel, för det gjorde jag mest hela tiden ha ha. Men nu jäklar ska jag nog våga mig på att höja mig även i dessa övningar.

Idag tränade jag ensam efter programmet, ben och mage stod på schemat. Kände direkt att det var kul med ett nytt program, annars blir det lätt att jag gör samma saker hela tiden och det tröttar man ju faktiskt på. Nästa gång vi ses ska vi ”köra igång på riktigt” vad det nu blir, spännande spännnade.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: