web analytics
Jan
03
Postat söndag den 03/01/2010, 22:48

Hoho! Idag drog Nathalie med mig ut för att åka längdskidor. Jag hade typ inte åkt det sedan i mellanstadiet vad jag kommer ihåg så det var coolt att skidorna och pjäxorna ens var kvar och passade nästan i storlek.  Jag har väl i och för sig inte växt särskilt mycket sen dess… Det var tillochmed söta klistermärken på skidorna ”Barnens Vasalopp” <– skidtävling på Torromskolan??

Jäklar i mig vad jobbigt det var! Det var ju som värsta träningspasset haha :) De hade inte gjort nått spår vid skolan så vi fick åka på ett skoterspår och det är ju extra jobbigt än om man åker i ett riktigt spår. Gjorde en fin vurpa in i en snödriva utanför grannen också på väg ner för nedförsbacken hihi.

skidor.jpg skidor2.jpg

Jag och Nathalie startklara. | Jag ”in action”.

När jag skulle leta upp mössa/vantar i mösslådan i hallen innan skidturen så ligger minsann min mössa som jag har letat efter hur mycket och länge som helst efter hemma i Karlstad där. Hade ju bett mamma leta här med men det blev visst nån slags missuppfattning eller nått. Trevligt hur som helst. ^^

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: