web analytics
Feb
25
Postat tisdag den 25/02/2014, 22:16

frys

Flyttar äntligen nästa vecka. Det ska bli SÅ skönt! Även fast vi trivts bra här också så känns det kul med något nytt och fram för allt större. En mycket bra sak med den nya lägenheten är att den har stor kyl och frys! Ser fram emot att göra massa storkok med nyttiga och bra matlådor. Tänk vad skönt att kunna ett litet lager så att man inte alltid behöver pussla och tänka på matlådor. Lovely.

Har de senaste veckorna haft en liten svacka. Har dekat ner mig massor med onyttigheter, inte bara på helgen utan även på vardagarna. Nån Ben&Jerrys hit och nån pizza och chipspåse dit. Men nu är det slut med det känner jag, usch, det är ju egentligen inte värt det. Så total uppryckning från och med igår.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: