web analytics
Feb
26
Postat onsdag den 26/02/2014, 23:40

Det går hittills bra ;P Undra hur det blir i helgen med mello och grejer bara, blir nog lite fusk. Sista helgen i den här lägenheten innan flytt, det får man ju faktiskt fira lite. Får nycklarna till den nya på fredag. Längtasssss! Även fast vi inte flyttar förrän nästa vecka så är det kul att få gå in och kika överallt på riktigt och planera.

Hur som helst, idag sprang jag en sväng på löpbandet på gymmet. Intervaller för annars avlider jag av tråkighet, det är ju verkligen så att tiden aldrig går så sakta som när man springer på löpband. Det känns lättare att hantera om man räknar tex 0,5-1kms intervaller istället för att bara springa planlöst. Borde springa ute men känner inte riktigt för det när det är så mörkt och jäkligt ute, det får vänta lite tills våren kommer på riktigt. 5 kilometer blev det iallafall, inte speciellt roligt alls men skönt när det var klart ;)

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: