web analytics
Feb
28
Postat fredag den 28/02/2014, 22:37

piff

Har längtats hur länge som helst och den här dagen har verkligen gått ut segt som helst men nu har vi äntligen nycklarna till nya läggan! Piffade upp köksluckorna lite med nya handtag från IKEA. Snacka om att små detaljer gör skillnad, hela köket ser verkligen mycket finare ut nu. De nya till höger och de gamla fula till vänster. Gillar inte färgen på luckorna men det funkar, vi ska ju inte bo där förevigt och det är ingen bostadsrätt så ingen mening att ändra. Hur som helst så tror jag att vi kommer trivas jättebra. I morrn ska vi fortsätta småflytta lite grejer och göra en sväng till Elgiganten osv.

Kommentarer

Mamma den 2 mars, 2014, 12:30

Snyggt, vilken skillnad! Kul med nytt och rätt tid nu när ljuset återkomer.


Mamma den 2 mars, 2014, 12:31

Vad snyggt det blev! Kul med nytt och rätt tid nu när våren och sommaren kommer.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: