web analytics
Jan
25
Postat måndag den 25/01/2010, 0:17

Ja, jag har väl inte gjort något speciellt sen jag skrev sist, hehe. Händer inte mycket numera när jag inte ens går i skolan längre. Yep thats right, jag kan nu titulera mig själv som arbetslös med extrajobb. Heh. Ingen examen heller för att Örebro Universitet är helt jävla värdelöst och har inte ens fått nått betyg på min C-uppsats som jag skrev klart för 9 månader sen. Snabb handläggningstid jo jag tackar ja. I och för sig lämnade jag in några veckor senare än de andra som ni vet men ändå… 9 månader för att examinera en uppsats…

Nog om det! I går blev jag och födelsedagsbarnet Niklas bjudna ner till Göteborg av hans föräldrar som också skulle dit. Boende på hotell och restaurangbesök och allt minsann. Först gick vi två runt i Nordstan och stan en sväng och kikade sen joinade hans syrra och sen mötte vi upp de andra och gjorde i ordning oss och gick ut och åt på ett ställe vid Avenyn. Himla gott var det!
Eftersom jag är så himla kinkig när det mat så trodde jag att det skulle bli pinsamt att äta ute men valde tillslut Vitlöksmarinerad Black Angus entrecote med pommes och chilibearnaise, som var jättegod! Vitchoklad cheesecaken till efterrätt var inte heller äcklig. ;) Om nom nom.

Jag hade inte varit i Göteborg (förrutom på centralstationen och på Liseberg) sen jag var runt 12 år så det najs att se hur det stället såg ut också hehe.
Need på att åka dit fler gånger och shoppa.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: