web analytics
Mar
16
Postat söndag den 16/03/2014, 0:41

IMG_9443
Det går sakta men säkert framåt i allt fixande. Idag åt vi middag i köket, vid ett köksbord. Det har inte hänt sen…ja det har aldrig hänt så länge vi bott ihop för vi har aldrig haft ett köksbord ;) Kändes lite konstigt att inte sitta vid Tvn och se på någonting utan faktiskt prata med varandra haha men det gick det med ;) Vi kommer nog för det mesta att äta vid soffan ändå men på helgen kan det ju vara trevligt med lite kökshäng.

Och ja, det blev ett vitt bord ändå. Fegade ur på ekbordet för jag tror vitt passar bäst in här och så var det så mycket billigare.

IMG_9448
Fläskfilé med ugnsgrönsaker och fetaostsås. nom nom.

Ikväll har jag ägnat typ fyra timmar (ja överdriver inte) åt att lägga upp ett par gardiner till vardagsrummet. Var så himla noga och mätte och allt men ändå blev ena sidan längre ner än den andra >_< Jaja det får gå ändå. Ps. Mamma, jag önskar mig en (billig) symaskin i födelsedagspresent!

Kommentarer

Mamma den 17 mars, 2014, 22:42

Vad mysigt! Man ska inte äta vid TV:n jämt, köksbord ska de va :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: