web analytics
Mar
20
Postat lördag den 20/03/2010, 16:48

Jo juste jag har fått jobb! ^_^ Det var i och för sig ett tag sen och alla som läser vet nog redan det men ändå. Jobbar sen 2 veckor tillbaka på ett litet mysigt IT-företag i stan som sysslar med serverhosting och webbhotell m.m. Jag sitter i deras support och hjälper företag med olika grejer som har med det att göra. Än så länge trivs jag jättebra och hoppas på att få fast anställning efter de här 3 prövotidsmånaderna. :)
Det här innebär ju att jag måste kliva upp klockan 6 på morgonen! :| Jag som är så morgontrött :D Men det går faktiskt överförväntan.

Idag var det examenshögtid på universitetet. Folk höll tal och sjöng och sen fick man gå upp på scenen och ta emot ett glasäpple av rektorn. Efteråt bjöds det på cider och nå kexräkmojsgrejs.

meandmyapple.jpg datapple.jpg

Me and my apple.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: