web analytics
Mar
17
Postat måndag den 17/03/2014, 22:10

IMG_9495

Jo lite träning har jag hunnit med också. Fast jag var sjuk i slutet av förra veckan så har inte blivit så mycket som jag hade önskat. Men man får vara glad för det lilla. Igår sprang jag en runda ute för första gången på väldigt länge. Snacka om att man tappar konditionen om man inte underhåller den! Har satsat på styrketräningen den här vintern och det får jag sota för nu. Oh my vad jobbigt det var?! Sprang bara 5 km som i vanliga fall är en baggis men nu orkade jag inte ens hela utan att stanna ett par gånger och fort gick det inte och roligt var det inte heller. Vekt Victoria. Tur att man lätt får tillbaka den iallafall så nu blir det till att lägga in mer kondition framöver.

Idag blev det ett kort triceps och bröstpass. Inget speciellt direkt, same old same old.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: