web analytics
Mar
20
Postat torsdag den 20/03/2014, 23:52

Det är inte lätt det här med att flytta för min hjärna… Tre gånger har jag cyklat mot fel hem när jag ska hem från gymmet. Den gamla lägenheten ligger åt helt andra hållet dessutom så det är ingen liten felcykling! En av gångerna hann jag nästan till porten innan jag upptäckte mitt misstag haha.

Förresten, vi har lite roligare utsikt i den nya läggan kan man säga:
IMG_9466
Nya.

IMG_4165
Gamla. Inte så tydlig bild men den enda utsikten var rakt in i en kyrkvägg för båda fönstren.

I morrn hämtar vi hem vår lilla älsklingsplutt <3 Tänk, i morrn är vi kattägare, äntligen!

Kommentarer

Cissi den 23 mars, 2014, 23:53

Nice view ^^


Mamma den 24 mars, 2014, 22:18

Ha ha, ja du är en riktig virrpanna du :) Vad härligt att ni ser vattnet från balkongen!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: