web analytics
Mar
24
Postat måndag den 24/03/2014, 23:39

Har inte haft tid att uppdatera. Han är som en liten bebis så han tar upp väldigt mycket tid :P Busa busa busa och kela kela kela hela tiden. Han är jättegosig och vill gosa jämt, följer efter en vart man än går och tigger uppmärksamhet. När han inte får någon uppmärksamhet eller om man lämnar rummet så jamar han. Hoppas den fasen med jamandet går över snart… det är smågulligt att han pratar men han gör det jämt och det är lite småjobbigt också ;P Men det är helt klart värt det för han är såååå go <3 vilken tur vi hade som hittade en sån här fin och go kissemiss. Han gillar att ligga i knät och sover gärna med oss i sängen på natten. Han var jätteduktig i bilen från Skövde. Det tar ca 2 timmar men han var helt tyst under hela resan och låg och småsov och blundade hela resan. Skönt för både han och oss. Väl hemma så var det väldigt läskigt... ynkliga jamanden och vågade inte utforska såmycket i taget utan sprang mest under sängen och höll sig i sovrummet första dagen. Nu vågar han vara i hela lägenheten och verkar känna sig mer som hemma. Men det är klart man saknar mammakatt och alla syskonen och de andra katterna! Lite pics. Svårt att fota i rörelse, måste jobba på det. Han är såååå söt <3 svårt att fånga sötheten på bild, han är söt på bild men 1000ggr sötare på riktigt ;) IMG_9611n
Han är en blåmaskad Helig Birma.

IMG_9557

IMAG0415

IMG_9693
Vågar klättra ända högst upp i klätterträdet, så tuff är jag.

IMG_9574
Kattgräs i fönstret är skoj

IMG_9637n
Favoritplatsen i klätterträdet, sååå mys att ligga här

Kommentarer

Cissi den 26 mars, 2014, 02:23

Han är verkligen jättefin :) Ni har gjort ett kap ^.^


victoria den 29 mars, 2014, 21:46

Ja :) tack!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: