web analytics
Mar
27
Postat torsdag den 27/03/2014, 21:27

IMG_0946
Old pic. Så mycket folk på gymmet nuförtiden! så bangar på att fota ;p pinsamt med selfies på gymmet.

Har börjat marklyfta sen jag fick bra instruktioner av min PT på mina PT timmar jag vann. Förut har jag varit lite skrajsen för det för att jag inte vetat hur tekniken varit, jag vill ju inte ta sönder ryggen. Men nu går det som hejsan! Inga tunga vikter, men allt är ju relativt. Orkade iallafall ett gäng reps på 55 kg igår. Får försöka maxa någondag för skojsskull. Kul är det iallafall, gillar övningen. Idag har jag världens träningsvärk i ryggen. Förutom marklyft körde jag assisted chins, rodd, rygglyft, reversed peck deck. För ett tag sen klarade jag ju chins utan assist men inte nu längre för jag har inte kört det på länge och är förmodligen något kilo(n) tyngre. Menmen, nu satsar jag på marklyften.

Borde komma igång med löpningen också men jag har ingen lust?! :o Behöver även nya skor…

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: