web analytics
Mar
29
Postat lördag den 29/03/2014, 22:03

7769dfa4b76711e3b2b812d359d4c9ea_8
Köpte säsongens nya löparskor idag när Stadium hade 25% rabatt på allt. Det blev likadana som jag alltid köper, Asics GT2000. Ett par löparskor håller ju bara ungefär ett år sen blir dämpningen dålig. Trivs bra med dessa så varför byta. Jag är inte överförtjust i årets färger på dem men det är som det är. Det har varit jättefint vårväder idag så tänkte springa i det men hann inte så det fick bli en kvällsrunda istället när solen höll på att gå ner. Det var tuuuunga steg! Som jag skrev tidigare så har jag inte sprungit eller hållt igång konditionen särskilt mycket i vinter så det var väldigt jobbiga kilometrar. Ujuj. Tyvärr kände jag inte att det var särskilt kul heller :( men ska försöka tvinga mig till regelbundenhet så kommer nog glädjen tillbaka när det går bättre hoppas jag…

IMG_9785

Svartvadet är Modos nya GM, jättebra beslut tror jag, han verkar vara en toppenbra person, så vi firar med att äta Svartvadets pasta till middag idag ;) En av våra favvorätter. Receptet är ifrån en bok där man samlat några Modospelares favoritrecept. Finns även här.

Kommentarer

Cissi den 30 mars, 2014, 15:05

Min kondis är sämre än sämst, haha :P Har liknande löpskor jag med, tycker Asics gör de bästa :) Hade tänkt försöka ut o springa idag, men får se hur de går ;)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: