web analytics
Jul
12
Postat måndag den 12/07/2010, 0:47

Idag var det strålande sol och varmt igen på dagen, gööööööööött!
Jag solade typ 2,5 h men det syns fasen ingenting på mig ändå haha. Aja.

Katten mår bättre också och är numera frisk trots att veterinären trodde att det var kört. Heja Tubbe!

Veckans motion:
Måndag: – Hade inte kommit på idén än + resdag
Tisdag – 4 km
Onsdag – 4 km
Torsdag – Vilodag
Fredag – 2,5 km
Lördag: 3,8 km
Söndag – Regn + upptagen med annat

Totalt 14,3 km! Inte illa för en sån som jag som är så himla otränad.
För mig är 4 km grymt mycket så det känns coolt att jag klarar av det. Har även märkt av att det går bättre och bättre att jogga. När jag joggade senaste rundan i Lördags så orkade jag jogga mycket längre utan att bli trött och behöva promenera en stund, än när jag började jogga i början av veckan.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: