web analytics
Apr
11
Postat fredag den 11/04/2014, 22:17

140411

Hurra vilket vårväder vi haft ikväll :) Sprang en sväng (6 km) på kvällen i kvällsolen. I t-shirt! Hade jacka först men det blev för varmt. Det började trögt och jag var lite ledsen över att ha tappat löparglädjen men sen efter ett par kilometer så lossnade det och blev bättre. Eftersom jag inte sprungit så mycket på sistone så gick det inte så fort och jag fick stanna 2 ggr (hade kunnat pusha mig att inte göra det dock kände jag i efterhand) men det gick bättre än sist jag sprang iallafall så det kommer väl tillbaka. Jag tror inte jag kommer klå mitt vårrus rekord från förra året dock…men vi får väl se.

Kommentarer

Cissi den 11 april, 2014, 22:25

Kämpa :D haha 6 km.. jag orkar knappt 2.5 än @.@ Herregud vad min kondis är kass! Dock går jag till och från jobbet nu när det blivit varmare, så de gör ju 4 km tur o retur iaf varje dag man jobbar :D Men vågen står stenstill ändå på 60 kilo xD Min nya "matchvikt" hah! Ha en mysig kväll :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: