web analytics
Apr
25
Postat onsdag den 25/04/2007, 13:15

Shit. Vad har jag nu gjort?! :D
Det finns fina lägenheter vid universitetet som sägs ska vara fina men svåra att få. Så jag och mamma (över telefon) kollade lite på dem igår för hon hade sett att det fanns lediga. Så bara för kul lade jag 3 intresseanmälningar på tre sånna lägenheter och jag ligger bland de 4 första hittils. Problemet är att tiden för en av dem går ut på fredag! Jag vet ju inte ens om jag vill flytta.

Lägenheten där är också bara en etta, dessutom 6 kvadratmeter mindre än den vi har nu, men ligger mycket bättre till och har mycket mycket närmare till busshållplats, ICA, pizza och skolan. Den har även ett riktigt litet kök.
Nackdelen är väl att den saknar sovalkov så vi måste ha sängen ute i rummet och att den är mindre då såklart. Hmm… Egentligen behöver vi ju såklart en 2:a men de kostar mer än 1000 kr mer i hyra och eftersom Christopher kanske blir utan jobb efter sommaren känns det lite osäkert.

Hyresbolaget ordnar inte heller någon visning :S och fan heller att vi flyttar till nått jag inte sett då vi redan har en fin nyrenoverad lägenhet, det vore ju onödigt lixom, så jag tänkte dra dit snart och plinga på hos den som bor där nu och fråga om man får kika in en stund ^^ Pinsamt men what the hell.

Förstår mig inte på deras system heller. Man ser hur många som lagt intresseanmälan på dem och hur många köpoäng den som ligger på plats nr 5 har. Jaha? Det säger ju egentligen inte så mycket eftersom det kanske är 10 anmälningar säger vi och den som ligger på plats 5 har 90 poäng, då kan ju lika gärna den som ligger på plats nummer 1 ha 1000 poäng. Det vet man ju inte. Dåligt tycker jag, man borde se vad den som har 1 har istället. Wellwell.

Uppdaterat: Oj nu finns det en till lägenhet i de där husen, som är större (5 kvadrat mer än vad vi har nu) och planlösningen ser bra ut. Ligger längst upp på 6te våningen. Men redan 3 anmälningar på den! :/

Kommentarer

Altin den 25 april, 2007, 17:25

haha sluta vara lat så slipper du flytta :D


Victoria den 25 april, 2007, 18:30

Haha duja! :P Den va mkt finare faktiskt! men ja tror inte ja kommer få den :((


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: