web analytics
Apr
26
Postat torsdag den 26/04/2007, 19:36

…så jag slipper mitt nya legg ;D Nä, så farligt är det inte men ändå.
Jag fick förnya legget för det gamla går ut i Maj och mina planer på att ta körkort innan dess gick i stöpet. Självklart blir man alltid jätteful på sånna där bilder och jag ser ut som en tjock korv på bilden. Men det är bättre än det förra jag hade, då var jag 13 år nånting och såg jätteliten ut.
Eftersom Swedbanks legg skulle ta sån tid att få körde jag på internationell polislegitimation som bara tog 7 dagar och är numera lika häftig som Nathalie!

Men det är lite pinsamt att min längd står på det, nu kommer ju alla krogvakter och kassörskor se vilken nästan-dvärg jag är. Lite nonchalant av polisen att inte ens fråga eller kolla längden heller utan de tog det som stod i mitt 7 år gamla pass bara sådär. Jag har ju faktiskt växt 1 centimeter sen dess!!!!11

Och varför är det en grön symbol bakom Sweden som ser ut som Brasiliens flagga?

Kommentarer

Gilraen den 27 april, 2007, 23:18

Känn dig inte ensam, min allra bästa kompis är 152 cm och 18 år. ;P


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: