web analytics
Jul
23
Postat onsdag den 23/07/2014, 0:48

Ännu en kanondag med jättevarmt väder, nära 30 grader och strålande sol och blå himmel. Vi var bara hemma idag och solade på gården men det tycker jag är minst lika mysigt som att åka nånstans och sola. Skönt att kunna gå in och svalka sig, ha radion ute och kunna hämta fika när man vill. Och ha en toa nära är ju också guld värt nuförtiden ;) Sånt här uppskattar man när man bor i lägenhet och inte kan sola på samma sätt utan det blir ett litet projekt med saker man ska ta med sig m.m.

IMG_0842

Sen på kvällen åkte vi en sväng till Kramfors för att handla lite och så köpte vi med oss Kinamat med oss hem som vi åt ute på altanen i kvällssolen, det är så härligt när man kan sitta ute! Shoppade en tröja och ett par byxor till bebisen :)

IMAG0462

Sista dagen här hemma i norrland var det också. Tråkigt att åka hem men skönt att komma hem också och saknar David och Nano <3 Nästa gång jag åker upp hit så har jag förhoppningsvis en bebis med mig hihi.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: