web analytics
Jul
24
Postat torsdag den 24/07/2014, 0:06

IMAG0474

Beställde hem en cool manick som kallas doppler som man kan lyssna på bebisens hjärtljud med som vi testade ikväll. Man kladdar på lite gel som följer med sen drar man den på magen precis som en ultraljudsgrej tills man hör hjärtljuden i hörlurarna. Var lite skeptisk först till att det skulle funka men det gjorde det! Jättehäftigt att höra hjärtljuden slå och skönt att veta att den lever, inte för att jag trodde annat men man vet ju inte, har ju inte sett den på sex veckor. Så lätt värt trehundra kronor tyckte vi :)
Tror även att jag har börjat känna sprattel i magen <3 inte riktigt säker då det bara har skett ett fåtal gånger de senaste dagarna men det måste vara det för det är inget jag känt annars och det kändes även en gång när vi körde dopplern på och lillbebisen reagerade väl på den. Det är rekommenderat att man enbart kör max 10 minuter i sträck per dag och inte varje dag för det är stressande för barnet. Så ska bara använda den nångång och i "nödfall" när man vill höra bebisen och bara ett par minuter. Det ska även gå att spela in till datorn om man kopplar in till datorn istället för att använda hörlurarna men det har vi inte provat.

Kommentarer

Yrsa den 28 juli, 2014, 14:39

Åååååh sprattel vad mysigt!! 😱


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: