web analytics
Jul
26
Postat lördag den 26/07/2014, 22:18

Solat lite här och var. Ätit massa glass och fikat en massa :) En dag var vi på Bomstad stranden, jättelång fin sandstrand och långgrunt bad. Fint och bra men maaaassor med folk och jag är inte sådär jätteförtjust i att ligga på stranden och få sand överallt. En annan dag var vi på Skutberget och solade på gräset där, det var trevligare. Idag var vi i parken utanför huset bara för vi vaknade så sent och orkade inte åka nånstans. Sovit jättedåligt för det är så varmt i lägenheten! Runt 30 grader och solen ligger på sovrummet på morgonen/förmiddagen och på kvällen har vi solen på vardagsrummet… man ska väl inte klaga för snart är det vinter och snö men hjälp vad varmt det är! Kan inte klaga på semestervädret i år… :)

IMAG0504
Nano tycker att det är alldeles för varmt nu :( Han mår inget bra i värmen stackarn. Lade på honom en kall blöt handduk vilket han verkade uppskatta. Till och med jag är less på värmen nu faktiskt (lagom till Grekland ha ha men där har de ju AC och bad nära)…

IMAG0472l
Flera kvällsdopp har det blivit. Varje kväll faktiskt de senaste dagarna sen jag kom hem igen.

IMAG0502

IMAG0481

IMAG0491

dfdfdc
Igår gick vi en sväng på stan på kvällen och tog en drink uppe i kupolen :) Ja självklart alkholfritt för min del :P Mysigt och varm sommarkväll, helt perfekt!

IMAG0498
Fin utsikt över stan.

IMG_0959
Idag grillade vi och åt ute på balkongen, kyckling med potatisgratäng. Smarrigt!

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: