web analytics
Jul
27
Postat söndag den 27/07/2014, 15:43

emmsuprn

emlf mxicosi

Jo vi har ju beställt vagn i dagarna också! :) Emmaljunga Supernitro i färgen Venice blev det, det var vi överrens om sen länge. Kändes mycket mer robust och bättre kvalitetsmässigt än andra märkena som vi tittat på. Vi tänkte egentligen vänta med att beställa till hösten men så hade Babyproffsen dels 25% rabatt på babyskydd om man beställde vagn denna vecka samt att man fick en gratis matchande skötväska från Emmaljunga så vi slog till redan nu. Babyskyddet blev en Maxi Cosi Cabriofix med Isofixbas och adapter så man kan sätta den direkt på vagnen. Längtar tills vi hämtar den i höst och sen när vi kan använda den givetvis ;)

Kommentarer

Cissi den 28 juli, 2014, 01:25

Jättefin vagn :)! Blir nog något liknande för oss oxå när de är dags, Emmaljunga har fina vagnar ^^


victoria den 29 juli, 2014, 22:44

Tack! Ja de har de, tror den blir kanon!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: