web analytics
Jul
29
Postat tisdag den 29/07/2014, 18:24

IMAG0512

Äntligen var det dags för vår planerade Ullaredstripp :D Igår morse klev vi upp innan ottan så vi kom iväg kl 03 (!) och var framme i Ullared kl 8.30. Sen gick vi där heeeela dagen (dock med matpauser) och var klara kl 17 då vi rullade hemåt igen med väldigt ömma fötter. Jag körde första sträckan dit ända till Trollhättan på ca 16 mil och sen på tillbaka vägen körde jag samma sträcka igen så nu har jag minsann kört bil så det heter duga. Gud vad folk det var där! Redan när vi kom dit var parkeringen nästan full?! och folk med kundvagnar överallt därinne… men det kan ändå inte ha varit fullt för det var ingen kö för att komma in och knappt någon kö i kassan heller.. men det fanns ju sisdär 50 kassor också utan att överdriva. Jag har ju varit där en gång tidigare men det var flera år sen men kan inte minnas att det var så mycket folk då.

IMAG0514
I entrén möttes vi av den här skylten hahaha! Men som tur var så såg vi inget TV-team så förhoppningsvis slipper vi bli tvkändisar :P

IMG_0982
Ja Nano vill såklart också vara med ;) Detta är vad vi köpte till bebben(!) Köpte bland annat bärsele, amningskudde, täcke och kudde till vagn och spjälsäng, sängkläder, nappar, flaskor, kläder, badbalja, mjukisdjur, filtar, gravidbilbälte, bilspegel, bröstpump, babyvakt, spjälskydd, skallra, skötbädd att ha ovanpå tvättmaskinen, badcape, babyolja, åkpåse med mera med mera.

IMG_0989
Snacka om grejer haha men nu har vi köpt i princip ALLT som vi hade på inköpslistan till bebben. Det var så himla bra priser och bra grejer så lika bra att köpa så mycket som möjligt. Tyckte vi höll oss bra till listan än att gå helt crazy på allt därinne vilket är väldigt lätt. I princip allting är mycket billigare än om vi hade köpt det någon annanstans, tex var badbaljan, åkpåsen och bärselen hela 300kr billigare per grej än på barnaffärer och på nätet så man kan verkligen säga att vi sparade mycket på att åka. Utöver bebisgrejerna köpte vi lite annat smått och gott också som spel, kattleksaker till Nanos stora förtjusning, böcker, hushållsgrejer och nagellack för 10kr styck m.m.

Väldigt nöjd med alla inköp och det var en mysig dag och roligt med en roadtrip ihop :)

Kommentarer

Cissi den 30 juli, 2014, 01:34

Låter som en rolig dag :) Har själv bara varit på Ullared en gång tillsammans med lite tjejkompisar när jag bodde i kristianstad. Det är verkligen crazy där inne, haha :p Var sjukt kul att ha fått uppleva Ullared dock :) Såg ut som att ni fick med er fina saker hem oxå ^^ kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: