web analytics
Aug
23
Postat lördag den 23/08/2014, 11:02

IMG_2329k

Haha jag måste ju få med när vi badade Nano förra helgen :D Efter sommarens hetta har han varit ganska så äcklig i pälsen och de byter ju tänder när de är några månader och då luktar de vidrigt i munnen som de sen tvättar sig med så ja ett bad var ganska så nödvändigt. Haha! inte så nöjd kisse om man säger så…
Vi tog babybadbaljan och ställde i duschen som vi ställde honom i och så duschade vi honom och hade i kattschampoo och balsam. Viktigt att man sköljer jättelänge typ 10 minuter efter så att inga schampoo/balsamrester är kvar i pälsen. Det var iiiiiiinte uppskattat, usch så läskigt. Han sprattlade på rätt bra och ville därifrån så en fick hålla i honom och den andra skölja men han var ganska lugn och snäll ändå för han rivdes eller bets ingenting. Det hela avslutades sedan med en föning med hårtorken som inte heller uppskattades så mycket :P Hur som helst så gick det ju bra tillslut och han blev så fin i pälsen, wow vilken skillnad! Så mjuk och fin nu och den vita färgen kom fram igen ;)

IMG_2371

IMG_2368l

Kommentarer

Your's is a point of view where real intelligence shines through.


voice of progressive box den 26 maj, 2017, 17:52

You do realize that you've suggested some form of linuxish gnome crapware to a person who uses iTunes on a Mac, right? You do understand that he's looking for software, not bowel movements, right? I ask because, funnily enough, I could have sworn that you managed to miss the entire substance of the question. That's impressive. It's almost like the orderlies forgot to give you your meds.


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: