web analytics
Aug
24
Postat söndag den 24/08/2014, 0:28

Oj så svårt att välja bilder, tog så många och så fina så får dela upp det lite :) Verkligen en fin ö, eller ja ett väldigt fint hotell med den bästa utsikten man kan ha. Hotellet heter Saint John Hotel Villas & Spa och ligger i byn Agios Ioannis ca en mil ifrån Mykonos stad. Hotellet var verkligen superfint och fräscht och hotellomgivningarna var supermysigt uppbyggda som en by i sluttningen. Det var inget partyhotell heller utan det var väldigt lugnt och härligt. Större hotell och med barn så inte lika tyst som det vi bodde på i Kreta men det var inte så man störde sig. Eftersom hotellet är byggt i en sluttning så blir det många trappor för att ta sig från vägen/receptionen/rummet till poolen och strandområdet. Vi bodde högst upp så det blev en hel del motion ;) Fast de hade en lyxig service att man kunde få skjuts i en liten bil (typ golfbil) upp och ner av ”clubcar-personalen” gratis vilket var himla trevligt men det var inte alltid man orkade vänta på att de skulle komma och hämta en så det blev många steg i trapporna. Men det var väl lika bra det efter all mat och glass man ätit ;)

Klicka för större bilder på de flesta.
IMG_2241
Utsikt från hotellreceptionen.

IMG_1039
Utsikt över byn Agios Ioannis.

IMG_1029
Hotellomgivningen, jättefina byggnader och många snirkliga gångar och trappor i hela området.

IMG_1621
Poolområdet med infinitypoolen som var helt fantastisk. Saltvatten så man kunde ligga och flyta omkring :) Bron leder till den privata hotellstranden.

IMG_2121

IMG_1584

IMG_1053

IMG_1114
Utsikt ifrån vår rumsbalkong :) Första natten bodde vi i ett sämre rum med markterrass men lyckades byta andra dagen som tur var. Supermysig balkong, speciellt på kvällen. Mysigt att sitta där och prata och spela frågespel med en kall Cocacola eller Mythos för Davids del ;)

IMG_2169
Rummet

IMG_1508
Vår balkong!

IMG_102JJ9
Kyrkan i hotellområdet

IMG_1954
Ödlor lite här och var

IMG_1631
En av gränderna/gångarna på hotellområdet, måååånga trappor!

IMG_1529

IMG_1517

IMG_1950

IMG_1268
Frukost with a view :) Inte en helt fel start på dagen må jag säga att äta där. Stor frukostbuffé med allt möjligt. Jag är ju ingen frukostälskare så åt mest bröd och bananer dock…

IMG_2090
Det bodde hemlösa katter runt hotellet, ja på hela ön egentligen. De här söta kattungarna tyckte jag så synd om :( De var så hungriga och rädda. Jag smugglade med mig mat från frukosten som vi gav dem och kattmamman.

IMG_2015
Stranden, liten privat strand med gratis solstolar fast vi låg aldrig därnere och solade faktiskt. Det var helt okej att bada där men det var inte sån fin sand utan den var rätt grovkornig och stenigt där man gick ner. Vi badade mest i poolen som alla andra för poolen var verkligen supernice.

IMG_1991

IMG_1980

IMG_2178
Jag och magen <3 IMG_1223
En kväll, eller två faktiskt, beställde vi takeaway pizza som vi åt på balkongen i solnedgången. Supermysiga kvällar :)

IMG_1227

IMG_1238

IMG_1212

Kommentarer

Cissi den 24 augusti, 2014, 12:33

Ser sjukt fint ut! :) Jättefina bilder oxå, verkligen :) Det där med katterna känner jag igen, matade själv en gravid katthona där nere samt några andra katter. Tyckte så synd om dem :( Fast den lilla kiosken vid hotellet sålde kattmat, haha. Så var nog mkt turister som köpte och matade katterna (däribland jag :P) de tjänar nog bra med pengar på blödiga turister där :p kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: