web analytics
Apr
30
Postat måndag den 30/04/2007, 4:22

Sova bör man annars dör man, eller sova gör man ändå dör man? Well, jag har egentligen ingen anledning till att sova nu, eller vara vaken för den delen så jag kan lika gärna blogga lite. Håller på att göra om min blogg också och det kommer väl om nån dag eller två eller tre när jag är färdig. Det blir en trist design som vanligt, jag är ingen designer.

Tjejsnack vecka 18 – Språk
Pratar du något språk utöver svenska?
Tja, engelska som alla andra då. Sen hur bra uttal jag har det är en annan femma.
Vilka språk har du studerat?
Svenska, Engelska, Spanska. Sen om vi ska vara nördiga har jag studerat programmeringsspråken C++, Delphi Pascal, ASP, PHP och HTML också.
Har du någon gång läst en hel bok som inte varit på svenska?
Jajjemen, hela 4st faktiskt om jag inte glömt något. Shopaholic-serien t.ex
Tycker du att det är viktigt att kunna andra språk?
Tja gällande andra språk än engelska så; har man ett sånt jobb där man pratar med ryssar eller är man en sån som gillar att resa så lär det väl va roligt att kunna förstå folket i det landet. Annars njaa, jag har inte fått användning för min skolspanska hitills. Engelska därimot är jätteviktigt att kunna förstå såklart, eftersom det är så brett och används överallt, även i Sverige.
Vilket språk önskar du att du kunde?
Skånska

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: