web analytics
Aug
25
Postat måndag den 25/08/2014, 23:13

Hotellet ligger som sagt i en liten by som heter Agios Ioannis. Det tog ca 10 minuter kanske att gå till kärnan av byn från hotellet. Det fanns inte alls mycket där utan det som finns är en liten minimarket, en restaurang/pizzeria, en kyrka och ett par hotell i princip. Så det var inte alls så exploaterat som på Kreta i det avseendet. Det finns heller inga trottoarer och vägarna är så smala så det knappt går att möta en mötande bil så det var ganska så livsfarligt att gå. Man fick verkligen ha ögonen med sig för bilarna/mopederna/fyrhjulingarna saktar inte ner och väjar knappt för fotgängare så man får se upp! Skulle aldrig hyra en bil på Mykonos. Hur som helst så gick vi till minimarketen en gång om dagen ungefär för att köpa vatten, chips och annat gott man vill ha på rummet. Och GLASS!!!

IMG_1068

IMG_102k9
Äntligen King Cone!! Som jag längtat sen sist.

IMG_1125

IMG_1158
Agios Ioannis

IMG_1144
Agios Ioannis

IMG_1496
Husen var verkligen fina här, värsta lyxhusen med murar och grejer. Ön är ju en sk ”jetset” ö och tydligen brukar kändisar åka dit. Det märkte man på folket där också, typ alla hade märkeskläder och fina bilar m.m.

IMG_1169

IMG_1494
På promenad i Agios Ioannis

IMG_1487
David kände första sparken ifrån bebisen under semestern :) Inte just på denna bild men ;)

IMG_1480

IMG_1127

IMG_10O

IMG_1164

Kommentarer

Cissi den 27 augusti, 2014, 19:14

ÅH! Mysigt med första sparken! Längtar så själv :)


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: