web analytics
Aug
28
Postat torsdag den 28/08/2014, 16:45

Jag har blivit störtförkyld så har varit hemma från jobbet igår och idag. Snorar, nyser och hostar om vart annat. Känns som mitt immunförsvar inte är det bästa nu när jag är gravid för jag var sjuk för bara två veckor sen också… Hur som helst så var Nano jättesnäll igår och sov hela dagen men idag verkar han ha insett vad mycket kul man kan ha när man inte är ensam så han har sprungit omkring och busat och skrikit och krävt uppmärksamhet så jag fick minsann masa mig upp ur sängen vid lunch och busa lite med honom. Passade på att fota lite :)
Imorrn hämtar vi lillkissen och jag tror att Nano kommer bli jätteglad! Gu så kul med en kompis som man kan busa och brottas med när man vill lixom ;)

nanof1x

nanof2x

nanof4x

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: