web analytics
Sep
07
Postat söndag den 07/09/2014, 19:33

Tadaaa mitt syprojekt är färdigt! Köpte mig en billig symaskin för ett tag sen för att kunna göra lite grejer, eller ja speciellt det här men man lär ju ha användning av en symaskin framöver med.
Jättenöjd med hur det blev :) Man kan dra ihop det ännu mer också eller göra det lösare beroende på hur man vill ha det till bebisen, sen kan man ha det i sängen exempelvis. Finns massor med beskrivningar på hur man gör på internet och jag hade hört att det skulle vara jättelätt. Ganska lätt var det men vet inte om jag håller med om att det var superlätt direkt… det var rätt mycket pyssel och pill med det. Men jag har å andra sidan inte sytt sen högstadiet heller ;)

babynest

babynest2

Kommentarer

Cissi den 8 september, 2014, 21:42

Jättefint!! vad duktig du är :) Önskar jag kunde sånt där oxå, haha :) kram


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: