web analytics
Sep
27
Postat lördag den 27/09/2014, 20:33

IMAG1612

Huu! Har åkt på en förkylning igen! Galet vad immunförsvaret är dåligt som gravid. Denna gång är det tusen gånger värre också :( Har så sjukt ont i halsen så jag inte vet vad jag ska göra, aldrig haft såhär förut. Det gör jätteont att svälja och känns som knivar som skär inuti ungefär. På detta så är jag slemmig i halsen och hostar/kraxar vilket gör det ännu värre. Har till och med spytt två gånger pga det. Det här gör ju såklart så att jag inte kan sova på nätterna. Har sovit typ 2 timmar per natt i tre nätter nu :( Är så sjukt trött och sliten så det finns inte. Tänkte att det kanske var halsfluss så ringde sjukvårdsupplysningen som gav mig en tid hos en jourdoktor på vårdcentralen imorse. Enligt doktorn var det dock inte halsfluss utan en vanlig förkylning….. kul. Vila var hennes ordination… inte så lätt när man inte kan sova och när man blir spyfärdig av att ligga ner. Känns som moment 22. Har provat allt jag kan tänka på så som Strepsils halstabletter, gurgla saltvatten, dricka te, dricka kalla drycker, äta glass, alvedon men inget hjälper förutom kanske alvedonen som hjälper en stund men det kan man ju inte ta hur mycket som helst…
:( :( :( :( :(

Kommentarer

Cissi den 29 september, 2014, 03:27

Usssssch, låter inte skoj :((( Hmm, bästa rådet jag kan ge är att riva ingefära på morgonen, blanda med apelsinjuice och drick. Ingefära är jättebra mot förkylning, typ som kan yang :) Hoppas du blir bättre snart, kram!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: