web analytics
Okt
08
Postat onsdag den 08/10/2014, 23:39

IMAG1268

Träningen då. Haha! Ja det har inte blivit mycket av den varan trots att jag mår så bra som jag gör. Nu har jag ju dock varit sjuk i typ två veckor också i och för sig. Imorrn ska jag iallafall på vattengympan igen, det ser jag fram emot. Borde försöka pallra mig till gymmet också, det får bli helgens mål tror jag allt. Jag har gått upp rätt så mycket i vikt, 14 kg än så länge (mycket under andra trimestern) så jag kommer ju nog landa på minst +20kg sen. Menmen allt är ju inte fett och det där får jag ta tag i efteråt, känner ingen press över det nu. Jag äter ganska dåligt, eller ja inte matmässigt men det blir onyttigheter som cocacola, glass och chips varje dag numera vilket ju inte hjälper ;) men jag tänker såhär att det här är en period då jag faktiskt får unna mig själv och må så bra jag kan för sen när man ammar så måste man ju tänka mer på vad man stoppar i sig, choklad ska inte vara bra tex. Tog upp det här med barnmorskan igår också och hon tyckte inte alls att jag skulle fokusera på vikten och hon sa att det var en normal uppgång och eftersom jag var så pass smal innan graviditeten så spelar det ingen roll och att ”jag såg så fin ut så”. Haha. Skönt att höra! Förutom det så såg allt bra ut med bebisen/mig, magen ligger på medel/mittenkurvan och hjärtslagen, blodtrycket och blodsockret var normalt.

Kommentarer

Cissi den 11 oktober, 2014, 23:33

Nej du ska inte känna någon press! :) Min tjejkompis som födde vår gudson förra året gick upp massvis oxå, och la på sig massor med vikt på grund av vätska, men det försvann med hennes amning :) Så nu kan man typ inte ens se att hon har varit gravid :) kram!


victoria den 12 oktober, 2014, 23:23

Nä det är väl så :) va skönt, hoppas det blir samma för mig!


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: