web analytics
Okt
11
Postat lördag den 11/10/2014, 23:12

v30

Idag går jag in i vecka 30! Helt galet, bara 11 veckor kvar nu. Det är ju inte alls länge egentligen… skräckblandad förtjusning inför det som komma skall. En del av mig vill stoppa tiden och bara vara gravid och endel av mig längtar ihjäl sig tills bebisen kommer. Mår fortfarande bra men det känns att man blir större och magen är i vägen när man ska böja sig och att tag sig ur sängen är inte så smidigt längre. Får även fruktansvärt ont i fötterna jättelätt, räcker med en kort sväng på stan eller i affären… måste bli bättre på att använda ful-gympaskorna alltså. På måndag planerar vi att gå på information/rundvandring(?) på förlossningen på sjukhuset. Det är tydligen varje måndag jämna veckor, låter ju jättebra så det ser vi fram emot! Hoppas det är bra info.

Kommentarer

Cissi den 11 oktober, 2014, 23:35

Jäklar vad tiden flyger iväg! Känns som det var igår som jag läste du var med barn.. Usch vad jag längtar jag oxå, än har det dock inte hänt något :p Låter inte så skoj dock med ont i fötterna och att man blir osmidig.. du får hålla ut :) Kram!


victoria den 12 oktober, 2014, 23:23

Ja det gör den verkligen! även fast känns som veckorna går segt med ;) Hihi det blir säkert din tur snart med ;) kram!


Lilla ärtan den 13 oktober, 2014, 01:54

USCH! Det är nästan läskigt hur fort tiden går…


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: