web analytics
Okt
17
Postat fredag den 17/10/2014, 20:57

296

Yikes vad tiden går även fast det inte känns så alla gånger ;) Nu är det bara 10 veckor kvar tills beräknat datum. Det är bara 10 helger det. Det är ju egentligen ingenting. Åh vad vi längtar! Börjar tänka mer och mer på förlossningen ju närmare jag kommer. Jag är dock inte särskilt orolig vilket är himla skönt. Det är svårt att vara rädd för något man inte vet hur det kommer vara känner jag. Det kommer ju göra döjävla ont sägs det ju men jag har svårt att relatera till det så får ta det som det kommer. Har köpt en bok om ämnet som jag tänkte sätta fart att läsa också. Annars är det mesta inhandlat och klart. Bara vagnen/babyskyddet som fattas egentligen och det hämtar vi om två veckor.

Tråkigt att vi inte hunnit börja någon än föräldragrupp bara… jag fick en barnmorska som är ny så hon har inte hunnit fixa det där sa hon så det blir inte förrän i början på november… undra om vi ens kommer hinna gå alla träffarna? Vi lär ju vara de som ska få först i vår grupp misstänker jag.

Kommentarer

Cissi den 18 oktober, 2014, 23:32

Åh så spännande!! Du får skriva en förlossningsberättelse sedan :)! (om du vill såklart!) när det väl hände rmig så är jag oxå sjukt rädd inför förlossningen.. tänk om något går fel lixom :/ samt så är man rädd inför hur ont det kommer göra såklart.. Skönt att du är så lugn :) kram!


victoria den 19 oktober, 2014, 19:48

Absolut det ska jag försöka göra :) Jo så tänker jag också men försöker ändå tänka att i de allra allra flesta fallen så går ju allting bra.. och så är det ju lite försent att ångra sig nu, ungen måste ju ut ;) så ska försöka ha tankarna på "eye on the price" när det är dags


Mamma den 21 oktober, 2014, 11:59

Försök vara lugn även om det kommer att göra ont. Slappna av och ta hjälp av David till det. Hjälp också till så gott du kan, lita på personalen, de har vana. Det kommer att gå bra! Kramar <3


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: