web analytics
Okt
26
Postat söndag den 26/10/2014, 21:46

Uj det märks att man är stor och tung nuförtiden alltså. Det räcker med att gå och handla på ICA Maxi, även i skönaste dämpade gympaskorna, för att bli helt slut i fötterna efteråt. Ni vet såhär gått-på-stan-hela-dagen trött i fötterna så det sticks och man bara vill ligga ner och få fotmassage :/

Ett av mina bästa köp på sistone är dessa fula sakerna haha! Behövde tofflor att ha med till förlossningen och blev tipsad om foppatofflor så slog till på ett par på rea på Sportamore. OCH GUD vilka underbaringar?! Så sköna att skrota omkring i inomhus härhemma nu. De är ju verkligen så sjukt fula och kommer inte använda dem in public men här hemma är de perfekt. Tips tips!

IMAG1948

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: