web analytics
Okt
29
Postat onsdag den 29/10/2014, 20:15

IMG_3671hn

Blä jag har åkt på ”karpaltunnelsyndrom” vilket betyder att man får domningar/stickningar i händerna pågrund av att nerver i handlederna kommer i kläm för att man är svullen så utrymmet minskat. Det är ganska vanligt som gravid för att man ju blir svullen pga vattnet man samlar på sig. För mig så är det mest på nätterna och morgonen jag har problem så jag var till arbetsterapeuten på sjukhuset igår och ska nu ha dessa fräsiga handledsskenor på natten när jag sover men endel behöver även ha på sig dem dagtid. Det är viktigt att man söker hjälp för att om det går för långt så kan besvären bli bestående även efter graviditeten…
Hade dem första gången i natt och gud så skönt! De fungerade! Så skönt att slippa vakna varje natt av att handen domnat bort helt.

Annars så var jag hos barnmorskan idag och framöver ska jag gå varannan vecka :) Allt var bra med mig och bebisen, SF-måttet på magen ligger normalt och likaså hjärtljuden på bebisen och mitt blodtryck. Bebisen låg med huvudet neråt och rumpan på höger sida sa hon men det kan ju ändra sig några veckor till. Men sen hoppas jag verkligen att bebisen lägger sig rätt. Vändningsförsök och planerat kejsarsnitt pågrund av sätesbjudning (bebisen ligger med benen neråt) vill jag helst slippa!

Kommentarer

Yrsa den 25 januari, 2015, 18:22

Tror att jag åkt på detta :(


Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: