web analytics
Nov
20
Postat torsdag den 20/11/2014, 18:18

magen35
Yikes bara 35 dagar kvar nu?! Igen, det är helt galet vad tiden går. 5 veckor till BF och max 7 veckor tills bebisen är här :o och kanske kommer tidigare med?! Det vet man ju aldrig. :o :o :o

Idag var vi på första föräldragruppsträffen, jättesent vilket är synd menmen. Tråkigt också att det bara var vi och två andra par… och de skulle inte ha förrän i januari och februari så vi låg ju lite olika till. Så det tycker jag var himla synd eftersom vi sett fram emot att få lära känna andra par med barn att umgås med, men men man lär kanske känna folk på öppna förskolan osv sen också. Sen var ju de två paren som var där väldigt trevliga också så vi kanske kommer umgås, vem vet, men det hade vart kul med större grupp. Antagligen nackdelen med att få på vintern också, på sommaren är det ju något fler som får.
Idag gick vi igenom förlossningen och smärtlinding. Inget nytt direkt, vid det här laget har man ju läst på en hel del, men bra med upprepning och intressant att höra andras tankar. Nästa torsdag ska vi gå igenom ”tiden efter förlossningen” och lite hur man tar hand om bebisen osv. Så där kommer det nog mer ny info än vad som sades idag.

Lämna en kommentar

Namn:

Email:

Hemsida:

Kommentar: